Een kijkje in de ziel
02 oktober 2021 
1 min. leestijd

Een kijkje in de ziel

De Praatbus Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Zelfvertrouwen en eigenwaarde

 

In al die jaren dat ik therapie geef, is 1 ding altijd hetzelfde: mensen komen gebroken, verdrietig, machteloos, somber, getraumatiseerd, onzeker, angstig of boos de praktijk binnen. In elkaar gedoken, verkrampt en een hoofd en lijf vol spanning en stress… Een doffe en matte gezichtsuitdrukking en een vermoeide blik.

Na de nodige consulten om de problematiek aan te pakken, zit er een ander mens voor mij: open, energiek, positief, met hoop en verlangen naar de toekomst. Het lijf zit of staat rechtop, krachtig én ontspannen, de blik in de ogen is open, vol glans en vonkelend.

 

Portret: spiegel van de ziel

In een ‘vorig leven’… was ik fanatiek fotograaf. Naast het vastleggen voor nieuwsmedia van sociale-, maatschappelijke en politieke gebeurtenissen in voornamelijk Amsterdam (de stad waar ik geboren en getogen ben), maakte ik ook regelmatig  portretten voor opdrachtgevers.  De camera raakte echter verstoft in een hoekje van de kast, er ontwikkelde zich andere prioriteiten.

Het is vaak voorgekomen dat ik bij het afsluiten van een hulpverleningstraject met een cliënt mij bedacht… “Had ik nou maar een foto gemaakt bij het allereerste consult en nu, bij het laatste”. Het verschil in uitstraling, bewustzijn en groei is zo enorm opvallend aanwezig, dat het enorm zinvol en bevestigend voor mijn cliënt was geweest om met een voor-, en na-foto dit te kunnen laten zien in beeld.

 

Speciaal aanbod

Omdat mijn praktijk 15 jaar bestaat én om mijn nieuwe PraatBus te introduceren, krijg je 15% korting op een “BusPraat” sessie mét foto shoot (een begin en eind portret! Vul de kortingscode: PraatBus in op de afreken pagina

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan overleg? Neem gerust contact op via de mail: info@moonconsultancy.nl.

 

De Praatbus Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Over de schrijver
Reactie plaatsen
02 oktober 2021 
1 min. leestijd

Een kijkje in de ziel

De Praatbus Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Zelfvertrouwen en eigenwaarde

 

In al die jaren dat ik therapie geef, is 1 ding altijd hetzelfde: mensen komen gebroken, verdrietig, machteloos, somber, getraumatiseerd, onzeker, angstig of boos de praktijk binnen. In elkaar gedoken, verkrampt en een hoofd en lijf vol spanning en stress… Een doffe en matte gezichtsuitdrukking en een vermoeide blik.

Na de nodige consulten om de problematiek aan te pakken, zit er een ander mens voor mij: open, energiek, positief, met hoop en verlangen naar de toekomst. Het lijf zit of staat rechtop, krachtig én ontspannen, de blik in de ogen is open, vol glans en vonkelend.

 

Portret: spiegel van de ziel

In een ‘vorig leven’… was ik fanatiek fotograaf. Naast het vastleggen voor nieuwsmedia van sociale-, maatschappelijke en politieke gebeurtenissen in voornamelijk Amsterdam (de stad waar ik geboren en getogen ben), maakte ik ook regelmatig  portretten voor opdrachtgevers.  De camera raakte echter verstoft in een hoekje van de kast, er ontwikkelde zich andere prioriteiten.

Het is vaak voorgekomen dat ik bij het afsluiten van een hulpverleningstraject met een cliënt mij bedacht… “Had ik nou maar een foto gemaakt bij het allereerste consult en nu, bij het laatste”. Het verschil in uitstraling, bewustzijn en groei is zo enorm opvallend aanwezig, dat het enorm zinvol en bevestigend voor mijn cliënt was geweest om met een voor-, en na-foto dit te kunnen laten zien in beeld.

 

Speciaal aanbod

Omdat mijn praktijk 15 jaar bestaat én om mijn nieuwe PraatBus te introduceren, krijg je 15% korting op een “BusPraat” sessie mét foto shoot (een begin en eind portret! Vul de kortingscode: PraatBus in op de afreken pagina

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan overleg? Neem gerust contact op via de mail: info@moonconsultancy.nl.

 

De Praatbus Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Over de schrijver
Reactie plaatsen